fbpx
Blog, Virasoothe

Activități de august cu întreaga familie

Activități de august cu întreaga familie! În cazul în care rămâi fără idei pentru ultima lună de vară, iată câteva lucruri care includ întreaga familie.

În cazul în care rămâi fără idei pentru ultima lună de vară, iată câteva lucruri care includ întreaga familie. Pentru că suntem de părere că distracția trebuie îmbinată cu educația, iată ce activități îți recomandăm.

Activități de august cu întreaga familie

 • Plimbări. Atât de simplu și atât de ușor. Excelente pentru momentul în care vă doriți să vă relaxați și să respirați aer curat. Înainte de a ieși la o plimbare, asigurați-vă că stabiliți un plan. Acesta privește activitățile pe care le vizați, durata pe care doriți să o petreceți afara și ritmul în care intenționați să faceți lucrurile.
 • Bucurați-vă de natură. Profitați de zilele lung însorite, explorând peisajele naturale. Fie că este vorba de o destinație turistică pe care o vizați de multă vreme sau un parc din apropierea casei, fondați o tradiție din contactul constant cu natura. De asemenea, nu uitați de protecția solară.
 • Cultivați ierburi proaspete în recipiente. Folosiți cutii vechi de cafea, borcane sau orice altceva aveți în jurul casei. Păstrați-vă grădina de plante pe terasă sau pe pervaz. Pentru a păstra nota responsabilității față de floră și faună, vă sugerăm să construiți și un hrănitor pentru păsări.
 • Vizitați un muzeu sau o casă istorică. Aflați cum s-au schimbat timpurile și ce oameni trăiau atunci. De asemenea, puteți îmbina această activitate cu o mini excursie într-un oraș abund în obiective turistice.
 • Un picnic în parc sau vizita unei piețe cu produse tradiționale pot fi o idee excelentă pentru cei entuziasmați de fructele și legumele sezonului sau de preparate locale.
 • Citiți cât mai multe cărți. Aveți o bibliotecă? Epuizați toate volumele existente. În cazul în care nu aveți una, puteți downloada cărți de pe internet. Dacă aveți copii mici în familie, citiți-le cu voce tare.
 • Începeți temele de vară. Nu este tocmai cea mai distractivă activitate, dar va fi mai benefic pentru copii să le facă din timp decât să le lase pe ultima sută de metri.
 • Creați un mural de vară. Întindeți o bucată lungă de hârtie albă peste un perete din subsol sau garaj și creați un mural de familie. Includeți desene, picturi sau fotografii ale activităților voastre de vară. Lucrați la ea toată vara, adăugându-i puțin câte puțin. La finalul verii, dați o petrecere cu limonadă și popcorn și depănați împreună amintirile colecționate în acest anotimp.
 • Colectați roci și pictați-le. Puteți aduna pietre din curte sau aproprierea unui râu. Ulterior, le transformați în ornamente de grădină sau cadouri pentru membrii familiei.
 • Coaceți prăjituri pentru un vecin în vârstă. De asemenea, lăsați copiii să-și asume proiecte de gătit. Încurajează-i să planifice meniul și să cumpere ingredientele. Apoi permiteți-le să gătească cina pentru familie. Monitorizați copiii mai mici, dar permiteți adolescenților să meargă singuri. Faceți limonadă proaspătă. Bucurați-vă de ea pe verandă, alături de fursecuri.
 • Skype cu bunicii sau alte rude. Încurajați-i pe cei mici să păstreze legătura cu bunicii.

Indiferent dacă respectați această listă de activități de august întru totul sau alegeți doar activitățile care se potrivesc familiei voastre, veți rămâne cu amintiri grozave. ViraSoothe vă urează un sfârșit de vară de neuitat.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.