fbpx
Blog, Hedrin

Activități în casă pentru întreaga familie

Activități în casă? Hedrin v-a pregătit o listă cu activități care să redea starea de bine întregii familii.

Activități în casă pentru întreaga familie? Odată cu închiderea școlilor și muncitul de acasă din pricina noului virus COVID-19, petrecem timpul în izolare la domiciliu. Desigur, sănătatea și siguranța copiilor tăi este primordială. Însă să-i păstrezi activi, distrați și ascultători ore în șir este probabil vital pentru sănătatea ta. Pentru că izolarea poate fi plăcută, dar și debusolantă în același timp, ți-am pregătit o listă cu posibile activități la care să participe toată familia. În efortul de a face săptămânile următoare mai ușoare pentru părinți, am pregătit câteva activități ușoare, atrăgătoare pentru copii, care le vor stimula creativitatea și menține mintea ocupată.

Activități în casă pentru întreaga familie

  • Timp în bucătărie – Pentru început, stabiliți o prăjitură pe gustul tuturor. În cazul în care sunteți în pană de idei, puteți consulta bloguri sau reviste alimentare pentru găsirea unei rețete. De asemenea, este important ca fiecare membru al familiei să fie angrenat într-o activitate din prepararea desertului.
  • Faceți un puzzle – În cazul în care aveți un puzzle pe care îl amânați de ceva vreme, acum este momentul lui! Chiar dacă este dificil sau vă împotmoliți la un moment dat, nu renunțați. Va fi foarte satisfăcător momentul realizării lui.
  • Faceți un maraton de filme. Amânați regulile stricte și pierdeți ore în șir privind o mulțime de filme. Puteți găsi numeroase filme potrivite vârstei lor pe platforme precum Netflix.
  • Construiți o cursă de obstacole. Utilizați perne și jucării vechi de pluș pentru a configura o cursă de obstacole în camera de zi. Puteți să expuneți câteva instrucțiuni ușoare pentru ca cei mici să le urmeze.
  • Faceți o zi de „spa” acasă. Îmbrăcați-vă propriile halate de baie, lăsați-i pe copii să-și aplice o mască de față și oferiți-vă reciproc mici masaje pe spate pentru a avea o experiență relaxantă.

CITEȘTE ARTICOLUL ÎNTREG PE BLOGUL HEDRIN

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.