fbpx
Blog, Hedrin

Activități pentru copii în vacanța de vară

Activități pentru copii în vacanța de vară? Hedrin are sugestii pentru o vacanță de vară cât mai plăcută și mai productivă.

Activități pentru copii în vacanța de vară? Milioane de elevi din întreaga lume se gândesc în vacanță: „Ce să fac cu tot acest timp liber?” Sigur, există jocuri pe care să le joci, filme la care să te uiți și prieteni cu care să stai ore întregi la telefon. Însă ce ai spune de niște lucruri productive de făcut în timpul vacanței școlare? Iată la ce listă cu activități productive s-a gândit Hedrin.

Activități pentru copii în vacanța de vară? Iată recomandările Hedrin.

  • Reflectă la semestrul trecut. Scoate o foaie de hârtie și răspunde la aceste trei întrebări: Ce am făcut bine în semestrul trecut? Ce nu am făcut atât de bine în semestrul trecut? Ce voi face diferit în semestrul următor? Stabilește obiectivele procesului pentru semestrul următor. Stabilește obiectivele procesului în loc de obiectivele de performanță, deoarece obiectivele procesului sunt mult mai eficiente. Care este diferența dintre cele două tipuri de obiective? Obiectivele procesului sunt ceea ce intenționezi să faci, în timp ce obiectivele de performanță sunt ceea ce intenționezi să atingi. Iată un exemplu. Obiectivul de performanță: Obții un 10 la matematică semestrul următor. Scopul procesului: Fă trei exerciții suplimentare de matematică în fiecare zi. Prin stabilirea obiectivelor procesului, este mai probabil să iei măsuri decât dacă doar setezi obiective de performanță.
  • Vizionează videoclipuri educative pe Youtube – În loc să pierzi timpul pe internet, mai bine urmărești canale care te ajută în dezvoltare. Poți urmări canale de fizică, istorie, chimie, astronomie, biologie și multe altele. Câteva exemple de astfel de platforme sunt CrashCourse și AsapSCIENCE. De asemenea, poți urmări documentare. Există mii de documentare de înaltă calitate și gratuite pe Documentary Heaven.
  • Citește, fie că este vorba de poezie, dramaturgie, beletristică sau texte de specialitate. Lectura este un mod excelent de a-ți îmbunătăți capacitățile cognitive.
  • Învață să-ți gestionezi banii. Gestionarea banilor este o abilitate valoroasă de viață. Cu atât mai mult cu cât educația financiară nu se predă în școli. Este important să achiziționezi lucruri inteligent – lucruri de care ai reală nevoie și care îți sunt benefice.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL HEDRIN

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.