fbpx
Blog, Virasoothe

Activități pentru copii pe timpul verii – ajutor pentru părinți

Activități pentru copii în vacanța de vară? ViraSoothe are recomandări în acest sens și vine în susținerea părinților.

Activități pentru copii în vacanța de vară = ajutor pentru părinți. Pentru copii, vara este cea mai minunată perioadă a anului. Însă, pentru părinți, ar putea însemna schimbarea programului, stres, găsirea constantă de activități pentru a menține copiii ocupați în timpul zilei. ViraSoothe iubește educația și distracția. De aceea, ne-am gândit la câteva activități minunate de vară pe care le poți încerca alături de copiii tăi. Îi va ține ocupați și fericiți pentru o oră sau poate chiar mai multe.

Activități pentru copii în vacanța de vară

  • Îi tot spui copilului tău să nu mai petreacă atât de mult timp la calculator, laptop, tabletă sau telefon. Ce ai spune dacă l-ai încuraja să folosească tehnologia în favoarea lui? Există o mulțime de platforme sau aplicații care îi învață pe copiii de toate vârstele cum să folosească instrumente de creație digitală. Câteva dintre acestea sunt Kahoot!, Go Noodle, Matific, ThingLink.
  • Creații de carton. Vei fi uimit de faptul că cei mici ar prefera să se joace cu o cutie de carton decât cu o jucărie de plastic. Ei bine, peste tot pe internet (Pinterest, de exemplu), părinții pot găsi creații de carton Do It Yourself pe care să le realizeze împreună cu copiii. De la dinozauri până la nave spațiale, orice poate fi realizat din carton. Așadar, faceți rost de câteva cutii vechi și încurajați-vă copilului să dea contur unor creații amuzante.
  • Învață-ți copilul să gătească. De la o activitate distractivă și „inocentă” poate deveni chiar o pasiune. De ce să nu direcționezi creativitatea în contextul bucătăriei? Urmăriți împreună emisiuni de gătit online și decideți-vă asupra preparatului – fel principal sau desert. În plus, este posibil să le induceți dragostea pentru bucătărie încât sa nu mai depindă în permanență de părinți în ceea ce privește punerea mesei.

ViraSoothe susține relaxarea părinților

Acum că planul activităților copilului tău a fost stabilit, ce mai rămâne de făcut? Poate că vei avea timp să citești acea carte pe care vrei să o citești de mult și zace pe noptieră. Sau, îți vei face un ceai și vei urmări un serial. Sau poate pur și simplu vrei doar să te relaxezi. Sperăm ca recomandările noastre să îți aducă astfel de clipe de relaxare, pentru că bănuim cât de dificil îți este având în vedere situația actuală mondială. ViraSoothe vă urează armonie în familie!

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.