fbpx
Hedrin

Ce faci când ai păduchi?

Ce faci când ai păduchi? Îți exersezi calmul cu Hedrin! Secolul XXI are o soluție pe măsură, așa că uită de panică, gaz sau foarfecă.

Ce faci când ai păduchi? Îți exersezi calmul cu Hedrin! Păduchii sunt acele insecte de mici dimensiuni, care tind să fie o surpriză nu prea plăcută pentru părinți atunci când descoperă cauza mâncărimii scalpului celor mici. Infestarea cu păduchi apare cu precădere la copii, deoarece aceștia sunt mai predispuși interacțiunii directe în colectivități. Sub nicio formă nu trebuie asociați cu igiena precară, deoarece infestarea cu păduchi se poate produce în orice mediu.

Ce faci când ai păduchi?

  • Pasul 1. Nu te panica. Nu există nicio analiză specială de diagnosticare a pediculozei. Este de ajuns să se facă o simplă examinare cu ochiul liber. Pentru evidențierea păduchilor vii se folosește un pieptăn cu dinți fini, umezit. Pentru că problemele secolului al XXI-lea au soluții pe măsură, ia-ți gândul de la remedii ce implică tuns la zero sau aplicarea gazului.
  • Pasul 2. Vestea bună pentru părinți și copii este că există Hedrin. În timp ce metodele tradiționale de combatere a păduchilor sau tăierea părului unui copil pot părea soluții pentru unii părinți, îți amintim că există Hedrin! Alege ajutorul profesional și reia ritmul obișnuit al familiei tale în doar 15 minute. Poți cumpăra Hedrin de la farmacie, în drumul tău spre casă sau spre serviciu. Hedrin este o soluție dovedită clinic, ce omoară păduchii dintr-o singură aplicare. Nu conține insecticide, ceea ce înseamnă că produsul nu este toxic, iar păduchii nu pot dezvolta rezistență la tratament. În plus, datorită faptului că substanța sa activă nu interacționează cu scalpul, Hedrin poate fi folosit începând cu vârsta de 6 luni. Combate păduchii eficient, ușor și sigur cu Hedrin! Gama pentru tratament conține trei produse: Hedrin Once – gel lichid care acționează rapid, în numai 15 minute; HedrinTreat&Go – spray pulverizant și loțiune, tratament care poate fi administrat în regim de urgență, când nu există posibilitatea spălării părului; Hedrin protect & Go – un produs ce previne infestările cu păduchi și poate fi folosit în mod regulat după fiecare spălare a părului.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL HEDRIN

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.