fbpx
Blog, Hedrin

Ce facem în casă?

Ce facem în casă? În casă înseamnă în siguranță.

Ce facem în casă? Pe fundalul pandemiei coronavirusului, poți ajunge să te simți descumpănit, fără vlagă sau plictisit. Tocmai de aceea, ne-am gândit la o serie de activități care să vă facă ție și familiei tale izolarea mai plăcută. Află recomandările noastre în rândurile următoare și alege-o pe cea care este pe gustul tuturor.

Ce facem în casă?

  • Board games – Deși o activitate recreativă fundamentală în generația părinților și a bunicilor, nu este neapărat la modă pentru tinerii de astăzi. Totuși, o lună petrecută acasă este contextul perfect pentru a scoate din dulap prăfuitul Monopoly și a aduce toate generațiile la masă.
  • Pictura – Cum adulții muncesc de acasă, iar cei mici fac școală online, probabil stați în izolare de ceva vreme și veți mai sta. O activitate creativă, cum ar fi desenul sau pictura, este distragerea ideală de la frenezia coronavirusului. Echipați-vă cu o carte de schițe și câteva creioane de colorat pentru a scăpa, chiar și pentru câteva momente, din realitate.
  • Grădinărit – În cazul în care familia ta locuiește la curte, sunteți norocoși. Izolarea este mai „ofertantă” față de cei care locuiesc la bloc. Pentru voi, izolarea nu înseamnă neapărat să stați în casă. De ce să nu vă aventurați afară să îngrijiți plante sau să tundeți gazonul? De asemenea, încurajați copiii să petreacă cât mai mult timp în aer liber.
  • Gătitul – O activitate pentru o zi ploioasă sau chiar însorită, având în vedere că ne petrecem mult timp în casă. Gătitul este o activitate care sigur va reuni întreaga familie pentru a se bucura de gustosul rezultat final.
  • Lucru manual – Dacă aveți o pereche de foarfece, niște hârtie și lipici în casă, ați bifat tot ceea ce trebuie. Este o activitate atât pentru copii, cât și pentru adulți. Puteți realiza cu mâna voastră ceva complet nou, cum ar fi origami sau machete de hârtie.
  • Maraton de filme – A fi închis în casă este o scuză perfectă pentru a trage un pui de somn și a nu te simți vinovat pentru asta. De asemenea, acum este momentul perfect pentru a viziona filme unul după altul. Faceți-vă comozi și aduceți popcorn!
  • Curățenia de primăvară – Poate că nu este cea mai iubită activitate, dar este o opțiune excelentă de relaxare pentru cei care stau acasă. Fă un declutter, dezinfectează toate suprafețele și bucură-te de aerul fresh al locuinței tale.
  • Meditează – Pentru că timpul cu copiii este plăcut, dar poate fi și dificil, nu uita să ai grijă de tine! Fă yoga sau oricare altă activitate sportivă. Lumea nu este în cea mai plăcută situație în acest moment, dar nu uita să ai grijă de psihicul tău. Relaxează-ți mintea și implică-te în diferite activități de meditație și sport.

În casă = în siguranță

Hedrin vă recomandă toate aceste activități pentru relaxarea psihicului în această perioadă incertă. De asemenea, recomandă părinților să privească partea plină a paharului și să profite de tot acest timp pentru a face lucruri de mult amânate. Fie că este vorba de timp petrecut în familie, lectură, vizionat filme sau un hobby, acum este momentul. Și nu uitați că în casă = în siguranță, așa că păstrați siguranța tuturor prin izolare!

Previous ArticleNext Article

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.