fbpx
Blog, Memoplus

Cum îți poți îmbunătăți memoria și concentrarea. Cele mai eficiente suplimente alimentare

Memoria și concentrarea pot fi îmbunătățite prin suplimente alimentare ce conțin vitamine. Află care sunt cele mai eficiente!

Creierul uman este lucrează în mod constant, procesând informații în fiecare zi. De aceea este nevoie să îl „hrănim“ cu ceea ce are nevoie pentru a funcționa la parametrii optimi. În perioadele în care efortul intelectual este mai intens decât de obicei, putem resimți mai acut oboseala și, din această cauză, putem simți că nu ne mai bazăm la fel de mult pe memorie și concentrare. Pentru aceste situații, există suplimente pentru memorie care conțin, de obicei, vitamine ce stimulează activitatea cerebrală. Află mai departe informații despre compoziția acestor suplimente pentru memorie și concentrare și care sunt efectele acestora!

De ce să folosiți suplimente pentru menținerea sănătății creierului?

Creierul controlează multe funcții ale organismului, inclusiv gândurile, emoțiile mișcarea și respirația. Acest organ multifuncțional continuă să se dezvolte până la vârsta de 40 de ani. De aceea este important să îl menținem sănătos. În afară de regimul alimentar corespunzător și de „antrenamentul“ mental, este nevoie de anumite vitamine pentru menținerea creierului la parametrii optimi. Ele pot fi obținute eficient din suplimente pentru memorie și au o influență pozitivă asupra activității sistemului nervos central, îmbunătățesc concentrarea, capacitatea de memorare, crescând confortul general al organismului.

Cele mai bune suplimente pentru concentrare

În perioadele în care efortul intelectual este mai mare decât de obicei, dar nu numai atunci, putem apela la suplimente pentru memorie și concentrare, așa-numitele suplimente pentru creier. Amintim principalele ingrediente din compoziția acestora și rolul lor:

  • Magneziul – este implicat în multe procese biochimice care au loc în organism, cum ar fi impulsurile nervoase sau musculare. El protejează celulele nervoase de neurotoxine și sistemul nervos central de depresie, anxietate, apatie și dureri de cap, arată myvitamins.com. De asemenea, magneziul contribuie și la funcționarea normală a sistemului nervos.
  • Complexul de vitamine B – acesta are un rol esențial în producerea de energie și metabolismul creierului. Complexul de vitamine B este compus din vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 și B12. Dintre acestea, vitamina B3 (niacina) are rolul de a menține o circulație a sângelui optimă la nivelul creierului, îmbunătățind capacitatea de concentrare, vitamina B6 are un rol foarte important pentru activitatea sistemului nervos, vitamina B9 (acid folic) are efecte benefice asupra funcției cognitive și capacității de memorare, iar B12 (cobalamina) este esențială pentru dezvoltarea și funcționarea creierului și a celulelor nervoase.
  • Suplimentele alimentare care conțin Gingko biloba susțin creșterea circulației sanguine la nivelul creierului, îmbunătățind astfel funcțiile acestuia.
  • Fosfatidilcolina este, de asemenea, un element extrem de important pentru funcționarea sistemului nervos.
  • Unele suplimente pentru atenție și concentrare conțin și cafeină, care stimulează funcțiile psihice, contribuind la eliminarea senzației de oboseală.

Cele mai bune suplimente pentru memorie conțin majoritatea acestor ingrediente. MemoPlus este compus din cinci ingrediente active care au efecte benefice asupra memoriei și concentrării și care cresc confortul general al organismului: Magneziu, Cafeină 30, Gingko biloba, Vitamina B6 și Fosfatidilcolină.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *