fbpx
Blog, Hepathrombinum

Cum să îmbunătățești circulația sanguină

Cum să îmbunătățești circulația sanguină? Află în continuare, pentru că circulația sanguină dictează buna funcționare a organismului și calitatea întregii vieți. Este greu de crezut, dar în corpul tău există peste 12.000 de kilometri de vase de sânge. Alături de inimă și alți mușchi, alcătuiesc sistemul circulator. Această rețea transportă sânge în fiecare colț al corpului tău. Dar când circulația este slabă, fluxul de sânge este încetinit sau blocat. Când membrele tale nu pot primi suficient sânge, mâinile sau picioarele pot fi reci sau amorțite. Dacă ai pielea deschisă la culoare, picioarele tale ar putea avea o tentă albastră. De asemenea, o circulație slabă îți poate usca pielea, afecta aspectul unghiilor și poate determina căderea părului, în special pe picioare. Află mai multe despre cum poți îmbunătăți circulația sângelui.

Cum să îmbunătățești circulația sanguină

Renunță la tutun – Nicotina dăunează pereților arterelor și îți îngroașă sângele. Dacă fumezi, renunță. Poate fi un proces dificil, dar terapia te pot ajuta.

Controlează-ți tensiunea arterială – Dacă este prea mare, poate provoca arterioscleroză, o afecțiune care îți întărește arterele și poate duce la sufocarea fluxului de sânge. Întreabă medicul despre tensiunea arterială normală pentru vârsta și starea ta de sănătate.

Hidratează-te – Sângele este cam jumătate de apă, așa că trebuie să fii hidratat pentru a-l pune în mișcare. Vizează 8 pahare de apă pe zi. Bea mai multă dacă faci exerciții fizice sau dacă este cald afară.

Sport – Aerobic înseamnă „cu oxigen”. Așadar, atunci când alergi, mergi cu bicicleta, mergi, înoți, iei mai mult oxigen și îl transporți  în mușchi. Acest lucru face să pompeze sângele, face inima mai puternică și scade tensiunea arterială. Stabilește-ți un obiectiv de activitate fizică de 30 de minute pe zi. De asemenea, yoga este un exercițiu cu impact redus care poate să-ți pornească fluxul de sânge.

Mănâncă mai multe plante și mai puțină carne – Este cert pentru toată lumea că nu există niciun dezavantaj al unei diete echilibrate. Mănâncă o mulțime de fructe și legume și stai departe de grăsimile saturate. Această minimă disciplină alimentară te va ajuta să îți menții greutatea într-un registru sănătos și colesterolul și tensiunea arterială în control.

Circulație sanguină bună = viață bună

Oriunde te-ai afla, nu uita de Hepathrombinum capsule! Ajută la restabilirea și menținerea tonusului vaselor de sânge, redându-le funcționalitatea și elasticitatea. Este sigur pentru utilizare îndelungată, de aceea este recomandat ca adjuvant în menținerea sănătății și rezistenței sistemului venos. Condu-ți picioarele către drumul sănătății!

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.