fbpx
Blog, Hedrin

Cum să scapi de păduchi

Cum să scapi de păduchi? Chiar dacă descoperirea faptului că copilul tău are păduchi este dificilă, nu lua decizii pripite. Gândul că paraziți umblă nestingheriți în părul copilului tău poate duce la decizii de panică. Ai fi mai puțin stresat dacă ai ști că păduchii de cap nu transmit boli, iar mâncărimea este singura problemă majoră de sănătate pe care o provoacă. Află mai multe despre produsul care elimină păduchii de cap în doar 15 minute.

Cum să scapi de păduchi

Pasul 1:

Înțelege cum se răspândesc păduchii de cap – Înainte de a începe tratamentul, încearcă să înțelegi cum se produce infestarea cu păduchi. Păduchii capului nu sar, nu trăiesc pe animale de companie și nu au nicio legătură cu igiena personală. Cea mai obișnuită modalitate de răspândire a păduchilor de cap este prin apropierea capului de capul unei persoane infestate. O modalitate mai puțin probabilă de a căpăta păduchi este prin împărtășirea de articole personale care ating capul, cum ar fi pălării, perii de păr și accesorii pentru păr.

Pasul 2:

Izolează problema – Odată ce copilul tău vine acasă cu un caz confirmat de păduchi, ia măsuri pentru a împiedica păduchii să se răspândească către ceilalți membri ai familiei. În acest sens, evită îmbrățișarea sau alt contact apropiat. Verifică ceilalți membri ai familiei pentru a nu avea păduchi de cap.

Pasul 3:

Înțelege ciclul de viață al unui păduche – Pentru a trata corect păduchii de cap, trebuie să înțelegi inamicul. Paduchii de cap pot fi gasiți în una sau mai multe dintre aceste forme: ouă, care sunt fixate ferm de baza părului sau păduchii adulți, care au culoare închisă și pot fi văzuți mișcându-se rapid de-a lungul scalpului. Toate formele de păduchi trebuie să fie complet eliminate pentru a scăpa de păduchii de cap.

Pasul 4:

Aplică tratamentul conform indicațiilor – Unul dintre motivele pentru care nu funcționează tratamentele de păduchi de cap este acela că nu sunt utilizate așa cum este indicat. Părinții pot împărți o doză în mai multe aplicații sau se pot abate de la instrucțiuni. Dacă l-ai aplicat corect, nu ar trebui să mai vezi păduchi care mișună pe scalpul copilului tău. Dacă încă mai vezi paraziți, atunci este posibil să fi ratat un pas sau tratamentul nu este eficient.

Scapă de păduchi în 15 minute

Nu lua în considerare „distrugerea habitatului.” Paduchii de cap au nevoie de o gazdă umană pentru a supraviețui. Mulți părinți consideră că dacă părul a dispărut, la fel și păduchii de cap. În timp ce tăierea părului unui copil poate părea o soluție pentru unii părinți, îți amintim că există Hedrin! Alege ajutor profesional și reia ritmul obișnuit al familiei tale. Poți cumpăra Hedrin de la farmacie, în drumul tău spre casă sau spre serviciu. Hedrin este o soluție dovedită clinic, ce omoară păduchii dintr-o singură aplicare. Nu conține insecticide, ceea ce înseamnă că produsul nu este toxic, iar păduchii nu pot dezvolta rezistență la tratament. În plus, datorită faptului că substanța sa activă nu interacționează cu scalpul, poate fi folosită începând cu vârsta de 6 luni. Combate păduchii eficient, ușor și sigur cu Hedrin! Gama Hedrin pentru tratament conține trei produse: Hedrin Once – gel lichid care acționează rapid, în numai 15 minute; Hedrin Treat&Go – spray pulverizant și loțiune, tratament care poate fi administrat în regim de urgență, când nu există posibilitatea spălării părului; Hedrin protect & Go – un produs ce previne infestările cu păduchi și poate fi folosit în mod regulat după fiecare spălare a părului.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.