fbpx
Refenum Ice

De ce este sportul important?

De ce este sportul important? Corp sănătos și tonifiat. Minte ascuțită, atentă și zen. Organizare generală în toate aspectele vieții. Te-ai convins?

De ce este sportul important? E simplu. Ne petrecem majoritatea vieții repetând mișcări specifice precum roboții. Problema este că roboții nu se rănesc, dar corpul uman da. Ce facem zi de zi? Mersul cu mașina personală sau cu un mijloc de transport în comun până la serviciu. La serviciu, majoritatea posturilor de lucru presupun statul pe scaun. Ajungem acasă, ne așezăm pe canapea, unde petrecem ore bune. Apoi ne mutăm în pat pentru a dormi și mâine o luăm de la capăt. Chiar dacă ai un program încărcat sau nu te atrage câtuși de puțin mișcarea fizică, trebuie să-i conștientizezi importanța.

De ce este sportul important? Beneficiile activității fizice

  • Sportul influențează benefic capacitatea intelectuală – Pentru a juca un sport este nevoie de multă atenție și energie. Unii oameni ar putea crede că acest lucru ar distrage elevii sportivi de la performanța școlară. Însă este greșit. Sportul necesită memorare, repetare și învățare – competențe care sunt direct relevante pentru activitatea la clasă. De asemenea, determinarea și abilitățile de stabilire a obiectivelor care sunt solicitate în sport pot fi transferate în sala de curs.
  • Sportul te învață munca în echipă și abilitățile de rezolvare a problemelor – Lupta pentru un obiectiv comun cu un grup de jucători și antrenori te învață cum să lucrezi în echipă și să comunici eficient pentru a rezolva problemele. Această experiență este utilă când întâmpini probleme la locul de muncă sau acasă.
  • Sportul îți sculptează corpul – În mod clar, sportul te poate ajuta să-ți atingi obiectivele de fitness și să menții o greutate sănătoasă. De asemenea, încurajează luarea de decizii sănătoase, cum ar fi să nu fumezi și să nu bei. Unde mai pui că sportul are beneficii pe care nici nu le bănuiești, cum ar fi scăderea șanselor de osteoporoză sau cancer de sân mai târziu în viață.
  • Sportul stimulează stima de sine – Atingerea unui obiectiv sportiv te va încuraja să atingi și alte obiective din viața ta. Alte beneficii pentru psihic sunt: reducerea presiunii și stresului, gândire pozitivă, stare de relaxare, dar și o viață calitativă, în general.

Nu uita de Refenum Ice

Totuși, pentru că sportul nu înseamnă numai lapte și miere, să nu uităm de accidentări și febra musculară. Când ajungi să te confrunți cu ele, aliază-te cu Refenum Ice. Refenum Ice este gelul cu efect local de răcire, care calmează durerile musculare și articulare. În plus, grăbește recuperarea musculară după exerciții fizice și reduce inflamația asociată entorselor, fracturilor și altor traumatisme minore. Se aplică un strat subțire de gel pe zona afectată de 3-6 ori pe zi, iar efectele se resimt chiar după prima utilizare. De obicei, durerea musculară nu necesită tratament medical și ar trebui să se rezolve în câteva zile. Cu toate acestea, este indicat să consulți medicul dacă durerea durează mai mult de o săptămână sau dacă ai o slăbiciune extremă, amețeli sau probleme cu respirația.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.