fbpx
Blog, Hedrin

Diagnosticarea păduchilor de cap acasă

Dacă te preocupă faptul că un membru al familiei ar putea avea păduchi, află că diagnosticarea se poate face chiar acasă. Iată singurul element de care ai nevoie pentru a pune diagnosticul: lumină puternică. Probabil gesturile sau starea lui îți dă suficiente indicii în acest sens. Însă nu strică să te asiguri. Este mai probabil să observi păduchii adulți decât ouăle, pentru că au dimensiuni mai mari, culoare mai intensă și uneori se mișcă.

Diagnosticarea păduchilor de cap acasă

Dacă cel mic sau un alt membru al familiei are păduchi, vei observa următoarele:

  • Păduchi adulți – aceștia sunt de culoare maro deschis și seamănă cu semințe de susan. De asemenea, se mișcă rapid. Îi poți găsi pe scalp sau pe păr.
  • Ouăle păduchilor – acestea sunt de culoare galbenă sau pot fi chiar incolore și sunt prinse pe firele individuale de păr.

Când privești cu atenție scalpul și părul celui „suspect” de păduchi, trebuie să știi că atât copiii, cât și adulții pot avea tot felul de lucruri în păr. Este posibil să vezi nisip, murdărie, scame sau mătreață. Însă în vreme ce toate acestea se pieptană ușor, păduchii sunt foarte greu de îndepărtat.

Tratarea păduchilor de cap acasă

Există un produs care te poate scăpa de păduchi și restaurează armonia în familia ta. Îl poți cumpăra de la farmacie, în drumul tău spre casă sau spre serviciu. Hedrin este o soluție dovedită clinic, ce omoară păduchii dintr-o singură aplicare. Nu conține insecticide, ceea ce înseamnă că produsul nu este toxic, iar păduchii nu pot dezvolta rezistență la tratament. În plus, datorită faptului că substanța sa activă nu interacționează cu scalpul, poate fi folosită începând cu vârsta de 6 luni. Combate păduchii eficient, ușor și sigur cu Hedrin! Gama Hedrin pentru tratament conține trei produse: Hedrin Once – gel lichid care acționează rapid, în numai 15 minute; Hedrin Treat&Go – spray pulverizant și loțiune, tratament care poate fi administrat în regim de urgență, când nu există posibilitatea spălării părului; Hedrin protect & Go – un produs ce previne infestările cu păduchi și poate fi folosit în mod regulat după fiecare spălare a părului.

 

Previous ArticleNext Article

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.