fbpx
Blog, Hepathrombinum

Hepathrombinum concurs, Februarie

Alege destinația preferată pentru vacanță

Alege una dintre cele patru destinații propuse de noi, las-o într-un comentariu la postarea de pe Facebook și poți câștiga una dintre cele 10 cure complete cu Hepathrombinum. O cură completă înseamnă trei cutii de Hepathrombinum capsule, adjuvantul natural pentru afecțiuni ale picioarelor.

Destinațiile de vacanță în Europa

Roma – Situată pe malul fluviului Tibru, Roma este un oraș renascentist și baroc în esența sa. Centrul Istoric al Romei este pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Clima de tip mediteranean, bucătăria italiană și abundența culturală a Romei sunt factorii esențiali ai unei vacanțe ideale. În plus, aici puteți vizita Colosseumul, Bazilica Sfântul Petru, Vaticanul, Palatul Doria Pamphilj, Vila Adriana, Palatul Barberini și Muzeul MAXXI.

Paris – Încă din secolul al XVII-lea, Parisul își consolidează reputația de unul dintre cele mai importante centre ale Europei în ceea ce privește comerțul, finanțele, moda, știința, arta. Parisul este un oraș abund în atracții turistice și istorice, multe din muzeele pariziene găzduind cele mai mari capodopere din întreaga lume. Monumentele și obiectivele turistice din capitala Franței au devenit adevărate simboluri: Turnul Eiffel, Castelul Versailles, Muzeul Luvru, Muzeul d’Orsay, Muzeul Rodin, Centrul Pompidou, Bulevardul Champs- Élysées.

Praga – Începând cu 1992, centrul istoric al Pragăi a fost inclus pe lista UNESCO a locurilor din patrimoniul cultural mondial. O îmbinare de arhitectură barocă cu cea gotică, orașul deține peste zece muzee majore, cărora li se alătură numeroase teatre, galerii, obiective turistice precum Castelul Praga, Palatul Schwarzenberg, Turnul Pulberăriei, Strada de Aur, inclusiv Universitatea din Praga, cea mai veche universitate din Europa Centrală.

Copenhaga – Cuvântul care poate desemna cu ușurință esența Copenhagăi este „ordine”. De la sistemul excelent de transport până la design-ul de interior al locuințelor și estetica generală a orașului, Copenhaga este dominată de ordine, disciplină și consecvență în respectarea regulilor. Poate acesta constituie și motivul pentru care populația daneză a fost desemnată drept cel mai fericit popor din lume, doi ani consecutivi, de către The World Happiness Report al Naţiunilor Unite. În același spirit organizatoric și estetic, aici puteți vizita Turnul Rotund, Parcul de distracții Tivoli, Gliptoteca Ny Carlsberg sau Muzeul Arken.

Previous ArticleNext Article

14 Comments

  1. Roma, Orasul Etern este unul dintre cele mai fascinante orase ale lumii. Strazile sale minunate incarcate de atat de multa istorie au puterea de a ne face sa ne indragostim pe loc. Orasul cu istorie milenara este astazi, una dintre principalele destinatii turistice iar frumusetea sa provoaca doar sentimente in fata carora nu poti decat sa pui semne de exclamare. Aici visez sa ma plimb, sa imi desfat ochiul cu istoria.Orasul iubirii, orasul in care s-au filmat minunate filme de dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.