fbpx

Hepathrombinum, ingrediente 100% naturale!

Produsul vegetal (Hypocastani semen) este constituit din semințele speciei Aesculus hippocastanum L. din familia Hippocastanaceae, cunoscută sub denumirea de castan sălbatic sau castan porcesc. Fructul, o capsulă cu numeroși spini, conține 1-3 semințe sferice, lucioase, grele și dure. Diametrul semințelor nu depășește 2-3 cm, iar la exterior au o culoare brun-castanie și prezintă o pată mare, albicioasă, corespunzătoare hilului; la interior au o culoare alb-gălbuie sau alb-verzuie. Prezintă un gust amar, neplăcut și sunt lipsite de miros.

Specia este originară din nordul Greciei, Iran, Caucaz, nordul Italiei și se cultivă în scop ornamental atât în Europa, cât și în America de Nord.


Acțiune

– escina are proprietăți antiinflamatoare, antiedematoase, antiexudative;

– crește tonusul vascular, crește rezistența peretelui capilar și scade permeabilitatea capilară;

– administrată intern, escina acționează profilactic față de apariția de edeme, respectiv ca antiexudativ venos.

Extractul de Ginkgo Biloba conține un complex de substanțe cu efecte recunoscute pentru calitățile excepționale de activare a circulației. Conținutul înalt calitativ de Ginkgo Biloba asigură integritatea pereților vasculari datorită acțiunii protectoare și de stabilizare a membranelor celulare de la acest nivel. Ginkgo Biloba reduce permeabilitatea vasculară, menține elasticitatea venelor și are o acțiune antioxidantă de reducere a radicalilor liberi. Este indicat pentru sporirea memoriei și creșterea vigilenței întrucât activează circulația la nivel cerebral.
Efecte: susține circulația cerebrală și periferică atât la nivelul microcirculației cât și al macrocirculației, susține o bună oxigenare și nutriție a celulei nervoase, ajută la menținerea tensiunii arteriale la un nivel normal, susține memoria, efortul intelectual și capacitatea de concentrare, menține integritatea venelor la nivel hemoroidal, susține circulația periferice ajută la înlăturarea senzației de mâini și picioare reci.

Centella asiatica, o plantă perenă cunoscută și sub numele de Gotu kola, se distinge prin frunzele sale verzi sub formă de evantai, care sunt recoltate și utilizate în scopuri medicinale.
Cultivată în China, Japonia, India și Indonezia, planta este foarte cunoscută și apreciată în aceste zone. Medicii din Statele Unite și Europa au început, relativ recent, să îi acorde atenție.
Deși Centella asiatica este sigură în utilizare, atunci când este administrată conform dozelor prescrise, Centrul Medical Universitar Maryland atrage atenția asupra administrării plantei pentru o perioadă mai mare de șase săptămâni fără consultul unui medic.
De asemenea, persoanele care suferă de boli hepatice sau care se cunosc cu antecedente de leziuni canceroase cutanate, nu trebuie să ia Centella asiatica.
Consultați-vă întotdeauna medicul înainte de a va autotrata, mai ales dacă sunteți sub tratament cu medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală.

Vracii au folosit Centella asiatica vreme îndelungată pentru a trata o varietate de boli inclusiv lepra, eczemele, psoriazisul, infecțiile respiratorii, ulcerele, răcelile, hepatita, epilepsia, oboseala, febra, astmul, dar și sifilisul.
În medicina chineză, Centella asiatica este cunoscută, de asemenea, sub numele de „fântână tinereții” deoarece se presupune că mărește longevitatea.

Vitamina C cunoscută precum acid ascorbic (L-300) este o parte importantă a corpului unei persoane sănătoase. Aceasta promovează absorbția mineralelor în corp, acționează ca un antioxidant și creează colagen, ce are grijă de gingii sănătoase, dinți, oase și vasele de sânge. În timp ce multe dintre animale reușesc să își creeze propria lor vitamina C, omul este dependent de recepția lui externă. Fie prin fructe și legume selectate sau din pudră și tablete solubile în apă.

Prin creearea de colagen în organism, Vitamina C ajuta în mod direct la repararea vaselor de sânge și prevenția bolilor venoase.

Hepathrombinum este soluția completă pentru picioare sănătoase

Adjuvant natural 100% dedicat pentru prevenția bolilor care apar la nivelul picioarelor

Poți afla tot ce trebuie să știi despre Hepathrombinum capsule accesând site-ul dedicat acestuia. Informații despre produs, ingredientele acestuia, mod de administrare și multe alte informații utile pe site-ul Hepathrombinum.

Articole despre Hepathrombinum capsule