fbpx

Hepathrombinum, ingrediente 100% naturale!

Produsul vegetal (Hypocastani semen) este constituit din semințele speciei Aesculus hippocastanum L. din familia Hippocastanaceae, cunoscută sub denumirea de castan sălbatic sau castan porcesc. Fructul, o capsulă cu numeroși spini, conține 1-3 semințe sferice, lucioase, grele și dure. Diametrul semințelor nu depășește 2-3 cm. la exterior au o culoare brun-castanie și prezintă o pată mare, albicioasă corespunzătoare hilului; la interior au o culoare alb-gălbuie sau alb-verzuie. Prezintă un gust amar, neplăcut și sunt lipsite de miros.
Specia este originară din nordul Greciei, Iran, Caucaz, nordul Italiei și se cultivă în scop ornamental atât  în Europa, cât și în America de Nord.
Acțiune
– escina – are proprietăți antiinflamatoare, antiedematoase, antiexudative;
– crește tonusul vascular, crește rezistența peretelui capilar și scade permeabilitatea capilară;
– administrată intern escina acționează profilactic față de apariția de edeme, respectiv ca antiexudativ venos

Extractul de Ginkgo Biloba contine un complex de substante cu efecte recunoscute pentru calitatile exceptionale de activare a circulatiei. Continutul inalt calitativ de Ginkgo biloba asigura integritatea peretilor vasculari datorita actiunii protectoare si de stabilizare a membranelor celulare de la acest nivel. Ginkgo biloba reduce permeabilitatea vasculara, mentine elasticitatea venelor si are o actiune antioxidanta de reducere a radicalilor liberi. Este indicat pentru sporirea memoriei si cresterea vigilentei intrucat activeaza circulatia la nivel cerebral.
Efecte: sustine circulatia cerebrala si periferica atat la nivelul microcirculatiei cat si al macrocirculatiei, sustine o buna oxigenare si nutritie a celulei nervoase, ajuta la mentinerea tensiunii arteriale la un nivel normal, sustine memoria, efortul intelectual si capacitatea de concentrare, mentine integritatea venelor la nivel hemoroidal, sustinere circulatiei periferice ajuta la inlaturarea senzatiei de maini si picioare reci.

Centella asiatica, o planta perena cunoscuta si sub numele de Gotu kola, se distinge prin frunzele sale verzi sub forma de evantai care sunt recoltate si utilizate in scopuri medicinale.
Cultivata in China, Japonia, India si Indonezia, planta este foarte cunoscuta si apreciata in aceste zone. Medicii din Statele Unite si Europa au inceput, relativ recent, sa ii acorde atentie.
Desi Centella asiatica este sigura in utilizare, atunci cand este administrata conform dozelor prescrise, Centrul Medical Universitar Maryland atrage atentia asupra administrarii plantei pentru o perioada mai mare de sase saptamani fara consultul unui medic.
De asemenea, persoanele care sufera de boli hepatice sau care se cunosc cu antecedente de leziuni canceroase cutanate, nu trebuie sa ia Centella asiatica.
Consultati-va intotdeauna medicul inainte de a va autotrata, mai ales daca sunteti sub tratament cu medicamente eliberate pe baza de prescriptie medicala.

Vracii au folosit Centella asiatica vreme indelungata pentru a trata o varietate de boli inclusiv lepra, eczemele, psoriazisul, infectiile respiratorii, ulcerele, racelile, hepatita, epilepsia, oboseala, febra, astmul, dar si sifilisul.
In medicina chineza, Centella asiatica este cunoscuta, de asemenea, sub numele de „fantana tineretii” deoarece, se presupune, ca mareste longevitatea.

Vitamina C cunoscută precum acid ascorbic (L-300) este o parte importantă a corpului unei persoane sănătoase. Aceasta promovează absorbția mineralelor în corp, acționează ca un antioxidant și creează colagen, ce are grijă de gingii sănătoase, dinți, oase și vasele de sânge. În timp ce multe dintre animale reușesc să își creeze propria lor vitamina C, omul este dependent de recepția lui externă. Fie prin fructe și legume selectate sau din pudră și tablete solubile în apă.

Prin creearea de colagen in organism, vitamina C ajuta in mod direct la repararea vaselor de sange si preventia bolilor venoase.

Hepathrombinum este solutia completa pentru picioare sanatoase

Adjuvant natural 100% dedicat pentru preventia bolilor care apar la nivelul picioarelor

Poti afla tot ce trebuie sa stii despre Hepathrombinum capsule accesand site-ul dedicat acestuia. Informatii despre produs, ingredientele acestuia, mod de administrare si multe alte informatii utile pe site-ul Hepathrombinum.

Articole despre Hepathrombinum capsule