fbpx
Blog, Hedrin

Musafiri nedoriți

Păduchii – înainte și acum

  • La școală.
  • În autobuz.
  • La locurile de joacă din incinta mall-urilor.

Oricare dintre aceste locuri prezintă un posibil pericol în infestarea cu păduchi. De multe ori tindem să asociem infestarea cu păduchi cu un nivel de trai scăzut sau cu o igienă precară. Este  total greșit. Păduchii pot apărea indiferent de mediul în care trăiești sau igiena scalpului.

În trecut, metodele de îndepărtare a păduchilor erau traumatizante: raderea părului și aplicarea tratamentului cu gaz. Lipsa părului era un semn evident al infestării cu păduchi, în vreme ce gazul avea un miros puternic și irita agresiv pielea scalpului. Din fericire, metodele secolului al XXI-lea sunt complet diferite, acum fiind posibil să scapi de păduchi în 15 minute, iar podoaba capilară să fie păstrată.

Tratament

Orice loc frecventat poate fi o sursă de infestare cu păduchi, însă, în general, problema apare cel mai des în perioada școlii primare și a grădiniței. Pentru că a început noul an școlar și riscul este ridicat, nu uita să previi o astfel de situație. Hedrin îți vine în ajutor cu o gamă variată de produse pentru prevenția și tratamentul infestărilor cu paduchi.

Gama Hedrin pentru tratament conține trei produse: Hedrin Once – gel lichid care acționează rapid, în numai 15 minute; Hedrin Treat&Go – spray pulverizant si lotiune, tratament care poate fi administrat în regim de urgență, când nu există posibilitatea spălării părului, urmând să fie îndepărtat prin spălare când ajungem acasă. Al patrulea produs din Gama Hedrin se numește Hedrin protect & Go și este un produs ce previne infestările cu păduchi și poate fi folosit în mod regulat după fiecare spălare a părului.

Alege să previi și să combați o infestare cu păduchi sigur și ușor cu Gama Hedrin. Hedrin are acțiune dovedită clinic și omoară păduchii: Eficient – dintr-o singură aplicare; Sigur–fără insecticide, parabeni, agenți iritanți; Ușor – aplicat fără pieptănare, fără cască. Poate fi utilizat  începând cu vârsta de 6 luni.

 

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.