fbpx
Blog, Bronhoklir

O iarnă fără tuse

O iarnă fără tuse nu este greu de obținut. Este drept că temperaturile scăzute din timpul iernii pot determina apariția tusei. Însă misiunea ta este să o ții la distanță. Tusea reprezintă un act reflex al organismului, care încearcă să elibereze căile respiratorii pentru a proteja plămânii în fața infecțiilor. Factorii declanșatori sunt iritarea mucoasei de la nivelul tractului respirator sau  prezența unor secreții patologice. Citește mai multe despre prevenția și ameliorarea tusei în rândurile următoare.

Ce trebuie să faci pentru o iarnă fără tuse

  • Hidratarea – O hidratare corespunzătoare ameliorează rapid și eficient tusea. Este recomandat consumul zilnic a minimum doi litri de lichide. Hidratarea menține membranele mucoase umede, ajutând la combaterea bacteriilor. Corpul devine mai capabil să lupte împotriva simptomelor de răceală. Apa, ceaiurile și supele contribuie la decongestionarea căilor respiratorii și calmează mucoasa iritată. Sucurile de fructe asigură atât o bună hidratare, cât și un aport de vitamine și minerale, esențial în cazul recuperării după o tuse.
  • Aerul curat –Acesta este un bun decongestionant, ajutând la eliberarea căilor respiratorii, blocate adesea de mucozități în timpul acceselor de tuse. Este indicată inhalarea aerului curat, datorită efectului calmant. Așadar, poți opta pentru o scurtă plimbare sau pur și simplu aerisește corespunzător încăperea. Deschide ferestrele larg și lasă aerul să pătrundă pentru cel puțin 10 minute.
  • Odihna – Timpul de repaus, petrecut în pat, contribuie la diminuarea în intensitate a tusei. În plus, odihna pregătește organismul pentru lupta cu virusul.
  • Bronhoklir este siropul cu rol în funcționarea normală a mucoaselor aparatului respirator, precum și în susținerea imunității și în vitaminizarea organismului. Ameliorează iritația de la nivelul cailor respiratorii cauzată de episoadele frecvente de tuse. Bronhoklir este o gamă de produse pe bază de plante medicinale, cu gust plăcut, destinate adulților și copiilor de peste 12 ani. Datorită formei de prezentare originale pentru o dozare corectă și ușurinței în administrare. Noua formă de prezentare a siropului în plicuri permite utilizarea mai ușoară și mai practică a produsului – la serviciu, în călătorii, la școală, cu orice ocazie în care este incomod să transporți o sticlă și să măsori doza de sirop cu ajutorul unei lingurițe sau capac dozator. Siropul Bronhoklir se găsește atât în varianta pentru tuse uscată, cât și în cea pentru tuse productivă.

Bronhoklir – gata dozat, ușor de administrat

Pentru a avea o iarnă liniștită, ai grijă de tine. Alege îmbrăcămintea potrivită pentru vremea de afară și nu uita: în caz de tuse, te ajută un plic de Bronhoklir. Disponibil și în farmaciile Sensiblu.

 

Previous ArticleNext Article

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.