fbpx
Blog, Hedrin

Păduchii copilăriei, problema celor mari

Despre păduchi

Păduchii sunt insecte parazite de mici dimensiuni, care se localizează la nivelul scalpului, unde se hrănesc cu sânge și provoacă senzația de mâncărime. Păduchele este un parazit strict uman, transmiterea de la animale nefiind posibilă. Păduchii sunt o problemă comună și nu reprezintă un semn al igienei precare. Sunt mai frecvenți în rândul copiilor între 4 și 11 ani, din cauza interacțiunii directe în colectivități. Este important de reținut faptul că larvele și ouăle se răspândesc foarte repede, prin contact direct cu persoanele infestate, ori cu prosoapele și accesoriile pentru păr. În cazul copiilor, principalele locuri de unde pot lua păduchii sunt spațiile de joacă, școlile și grădinițele. Este important ca odată descoperit cazul de pediculoză, copilul să fie izolat de colectivitate pentru câteva zile. În acest timp sunt verificați copiii ce au intrat în contact cu cel infestat și de ce nu, se recomandă aplicarea unui tratament de prevenire. De asemenea, este recomandat ca înainte de reintegrarea în colectivitate, copilul să primească acordul medicului de familie.

Asocierea păduchilor cu scalpul neigienizat, incorectă

Păduchii asociați unui scalp neigienizat reprezintă o concepție greșită. Indiferent de mediul în care trăiești sau de igiena capului, păduchii pot apărea. Insectele parazite sunt mai frecvent întâlnite în rândul copiilor, din cauza interacțiunii directe în colectivități.

Scapă rapid și eficient de păduchi

Aceste insecte de mici dimensiuni umblând prin păr pot reprezenta o experienţă destul de neplăcută, la fel şi eradicarea lor. Tocmai de aceea, Hedrin îți vine în ajutor. Hedrin este o soluție dovedită clinic, ce omoară păduchii și ouăle cu o singură aplicare. Gama Hedrin se găsește sub forma a trei produse: Hedrin Once – gel lichid care acționează rapid, în numai 15 minute; Hedrin Treat & Go – spray pulverizant, tratament care acționează pe termen lung (aplicare de două ori pe săptămână); Hedrin Protect & Go – protecție împotriva păduchilor, sub formă de balsam (după fiecare spălare a părului). În plus, datorită faptului că substanța sa activă nu interacționează cu scalpul, poate fi folosită de la vârsta de 6 luni. Așadar, combate păduchii eficient cu Hedrin, fie că alegi metoda sub formă de gel lichid, spray pulverizant sau balsam.

Previous ArticleNext Article

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.