fbpx
Blog, Hedrin

Păduchii

Paduchii nu te întreabă dacă vrei să le fii gazdă. Apar din senin și îți dau ritmul vieții peste cap. Trebuie să știi că te poți infesta cu păduchi în orice loc și în orice moment. Indiferent de mediul în care trăiești sau igiena scalpului.

Păduchii – de unde vin?

Orice persoană poate ajunge să fie infestată cu păduchi, cel puțin o dată. Oricine poate fi infestat cu păduchi. Aceștia se mută cu uşurinţă de la o persoană la alta prin contact direct sau prin schimbul de obiecte personale.

Tratament

Pentru că infestarea cu păduchi poate fi o experiență neplăcută atât pentru cei mici, cât și pentru adulți, alege să previi o astfel de situație. Hedrin îți vine în ajutor. Gama Hedrin – prevenție si tratament! Hedrin este o soluție dovedită clinic, ce omoară păduchii dintr-o singură aplicare. Nu conține insecticide, ceea ce înseamnă că produsul nu este toxic, iar păduchii  nu pot dezvolta rezistență la tratament. În plus, datorită faptului că substanța sa activă nu interacționează cu scalpul, poate fi folosită începând cu vârsta de 6 luni. Combate păduchii eficient, ușor și sigur, cu Hedrin!

Previous ArticleNext Article

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.