fbpx
Blog, Hedrin

Părul

Părul este o carte de vizită. Și aici nu este vorba de culoare, desime sau volum, ci despre aspectul și igiena părului. Părul trebuie să fie mereu curat și îngrijit, însă apariția păduchilor poate dezechilibra acest ideal. Află care sunt recomandările pentru a avea un păr sănătos, precum și metodele prin care poți să combați paraziții podoabei capilare.

Părul este o carte de vizită

Pentru a preveni căderea sau ruperea firelor de păr, iată ce sfaturi trebuie să urmezi. Redu sau evită coafatul excesiv, vopsirea părului, încrețirea sau îndreptarea cu placa. Usucă-ți părul la temperatura camerei și nu cu uscătorul de păr. Toate aceste practici determină distrugerea stratului protector al firului de păr.

Nu lăsa criteriul prețului să îți influențeze decizia. Un produs mai scump nu este neapărat mai bun. Optează pentru produsele pe bază de ingrediente naturale, cum ar fi uleiurile. Alege-ţi şamponul şi balsamul în funcție de tipul tău de păr (păr gras, păr subțire și fragil, păr vopsit). Totodată, află că strălucirea părului se obţine cu apă călduţă. Apa cu care îți speli părul nu trebuie să fie rece, dar nici fierbinte, pentru că va distruge uleiurile naturale ale acestuia.

Tratament pentru păduchi

Pentru că infestarea cu păduchi se poate produce în orice loc și în orice moment, indiferent de igiena scalpului, alege să previi o astfel de situație. Hedrin îți vine în ajutor. Gama Hedrin – prevenție și tratament! Hedrin este o soluție dovedită clinic, ce omoară păduchii dintr-o singură aplicare. Nu conține insecticide, ceea ce înseamnă că produsul nu este toxic, iar păduchii  nu pot dezvolta rezistență la tratament. În plus, datorită faptului că substanța sa activă nu interacționează cu scalpul, poate fi folosită începând cu vârsta de 6 luni. Combate păduchii eficient, ușor și sigur cu Hedrin! Gama Hedrin pentru tratament conține trei produse: Hedrin Once – gel lichid care acționează rapid, în numai 15 minute; Hedrin Treat&Go – spray pulverizant și loțiune, tratament care poate fi administrat în regim de urgență, când nu există posibilitatea spălării părului; Hedrin protect & Go – un produs ce previne infestările cu păduchi și poate fi folosit în mod regulat după fiecare spălare a părului.

 

 

Previous ArticleNext Article

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.