fbpx
Blog, Hepathrombinum

Picioarele frumoase cu Hepathrombinum capsule se (men)țin

Vara – anotimpul care favorizează plimbarile

Vara are notorietatea celui mai preferat dintre anotimpuri. Este sezonul când renunți la hainele groase, când devii mai ușor, când ești mai preocupat de cum arată corpul tău. Vara este anotimpul care favorizează plimbările, mișcarea, anotimpul care schimbă dispoziția, care îți aduce starea de bine.

Pentru a avea picioare sănătoase și, implicit, frumoase, îți recomandăm o soluție eficientă, ușor de administrat și fără durere. Hepathrombinum capsule este adjuvant în procesul de restabilire și menținere a tonusului pereților vasculari. Totodată, redă funcționalitatea și elasticitatea venelor și readuce la valori normale rezistența și permeabilitatea capilarelor. Administrarea de Hepathrombinum capsule este asociată cu reducerea senzației de durere în picioare, reducerea senzației de oboseală și tensiune a picioarelor.

Mod de administrare

Pentru început, ia 3 capsule pe zi, care te ajută în problema de fond, dată de o circulație sanguină ineficientă, și lasă Hepathrombinum să susțină funcționarea normală a vaselor de sânge și să te ajute la ameliorarea simptomelor insuficienței venoase.

Hepathrombinum capsule este o combinație unică de substanțe active:

  • Extractul de castan are ca ingredient activ escina, substanță care acționează în menținerea tonusului și funcționarea normală a sistemului vascular
  • Extractul de Gotu Kola este bine cunoscut pentru proprietățile sale benefice la nivelul vaselor de sânge. El diminuează manifestările neplăcute determinate de stagnarea sângelui la nivelul venelor (circulație deficitară, picioare grele, obosite, cu manifestări de prurit la nivelul pielii)
  • Extractul de Ginkgo biloba este bogat în vitamina C, componentă ce influențează pozitiv formarea normală a colagenului
  • Vitamina C, ale cărei proprietăți vasoactive sunt folosite din cele mai vechi timpuri pentru buna funcționare și întreținere a sistemului venos

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Produsul poate fi administrat pentru o perioadă îndelungată de timp și este recomandat ca adjuvant în menținerea sănătății și rezistenței sistemului venos. Pentru rezultate optime, vă recomandăm administrarea pentru minimum două luni.

Previous ArticleNext Article

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.