fbpx
Blog, Hedrin

Probleme cu scalpul la copii

Probleme cu scalpul? Chiar și capetele celor mici pot fi afectate de problemele aparent adulte.

Probleme cu scalpul? Chiar și capetele celor mici pot fi afectate de problemele aparent adulte. Însă vestea bună este că poți alunga mâncărimea scalpului copilului tău, mătreața nedorită și șuvițele uleioase. Află în rândurile următoare cum.

Probleme cu scalpul

  • Combate mătreața – Fulgi mari de pe scalpul copilului tău ar putea indica o afecțiune cauzată de acumularea de sebum și uneori de ciupercă. Spălarea frecventă poate ajuta, dar dacă scalpul este puternic afectat, acest remediu casnic ar putea reprezenta soluția: aplică o cantitate mică de ulei de măsline pe scalp, spală părul normal, apoi îndepărtează mătreața cu o periuță moale de dinți. Mătreața nu este o problemă care trebuie să te îngrijoreze, dar dacă scalpul nu capătă un aspect sănătos în cel mult două săptămâni, este posibil să fie nevoie de un antibiotic oral sau o loțiune medicală.
  • Spune adio părului gras – Părul gras este o problemă comună, în special în cazul copiilor care ajung la vârsta pubertății. Totuși, există și copii de vârste mai mici care ajung să se confrunte cu această problemă. Părul fin și drept, spre deosebire de cel creț și cu volum, este mai predispus la îngrășare și aspect nedorit. Problema părului gras poate fi rezolvată cu șamponare de cel puțin două ori pe săptămână, folosind un produs blând, fără parfum.
  • Mâncărime – Copilul tău are scalpul uscat și se plânge de mâncărimi și iritații extreme din cauza fulgilor albi de pe suprafața scalpului? Dacă observi și pete aproape calve pe suprafața scalpului copilului tău, acesta ar putea suferi de psoriazis.
  • Păduchi – Vestea bună pentru părinți și copii este că există Hedrin. În timp ce metodele tradiționale de combatere a păduchilor sau tăierea părului unui copil pot părea soluții pentru unii părinți, îți amintim că există Hedrin! Alege ajutorul profesional și reia ritmul obișnuit al familiei tale în doar 15 minute. Poți cumpăra Hedrin de la farmacie, în drumul tău spre casă sau spre serviciu. Hedrin este o soluție dovedită clinic, ce omoară păduchii dintr-o singură aplicare. Nu conține insecticide, ceea ce înseamnă că produsul nu este toxic, iar păduchii nu pot dezvolta rezistență la tratament. În plus, datorită faptului că substanța sa activă nu interacționează cu scalpul, Hedrin poate fi folosit începând cu vârsta de 6 luni. Combate păduchii eficient, ușor și sigur cu Hedrin! Gama pentru tratament conține trei produse: Hedrin Once – gel lichid care acționează rapid, în numai 15 minute; Hedrin Treat&Go – spray pulverizant și loțiune, tratament care poate fi administrat în regim de urgență, când nu există posibilitatea spălării părului; Hedrin protect & Go – un produs ce previne infestările cu păduchi și poate fi folosit în mod regulat după fiecare spălare a părului.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL HEDRIN

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.