fbpx
Blog, Bronhoklir

Trecerea de la iarnă la primăvară

Cum evităm neplăcerile schimbării anotimpurilor

Odată cu primăvara se produce și trecerea la sezonul cald, iar dacă această trecere este bruscă, metabolismul are de suferit. Schimbările din mediu atrag, de asemenea, schimbări şi la nivelul stării de sănătate, sau cel puţin la nivelul dispoziţiei generale.

Recomandări de prevenire a afecțiunilor aparatului respirator

Este recomandată consumarea legumelor si fructelor din belșug, însă în special a celor de sezon, întrucât sunt proaspăt culese și își păstrează o mare parte din nutrienți intacți. În plus, există o relație între organismul nostru și natură, iar nevoile nutriționale sunt în concordanță cu anotimpul în care ne aflăm.

Consumați cât mai multe verdeţuri şi fructe. Detoxifierea oferită de acestea bifează atât planul exterior, cât și tonusul psihic și astfel, buna dispoziție. O detoxifiere interioară o va genera, implicit, și pe cea exterioară, părul, pielea și unghiile căpătând curând un aspect mai sănătos. Astfel, veți avea parte de un refresh general, de la organele interne până la aspectul fizic.

Nu toate grăsimile sunt dăunătoare.

În vreme ce grăsimile rele trebuie evitate, grăsimile benefice, precum cele care se găsesc în carnea de pește, avocado sau nucifere, sunt esenţiale pentru funcţionarea organismului.

Este recomandat să aveți cinci sau șase mese pe zi, care să constea în trei mese principale şi două sau trei gustări sănătoase. Alegeţi întotdeauna gustări neprocesate, cu un conţinut scăzut de zahăr.

Hidratarea corespunzătoare este importană. Deși suntenți invadați cu recomandarea a cel puțin 2 litri de apă pe zi, unii dintre dumneavoastră neglijați acest lucru. Un aport de lichide corect împiedică îmbătrânirea precoce, menţine un echilibru intern optim şi elimină toxinele din organism.

Activitatea fizică acționează pozitiv asupra stării generale de sănătate și energie. În cazul în care nu sunteţi o persoană activă, începeți cu activități precum plimbări în parc, urcatul scărilor în detrimentul alegerii liftului sau coborârea din autobuz cu o staţie înainte de a ajunge la destinație.

Îmbrăcați-vă adecvat temperaturilor de afară: nici prea gros (fiind obişnuiţi cu hainele de iarnă), deoa­rece veți transpira excesiv, dar nici prea subţire, pentru că temperatura resim­ţită în condiţii de vânt şi ume­zeală este mai scăzută.

Așadar, vă recomandăm o alimentație bogată în fibre, consumul de fructe și legume, hidratarea și vestimentația corespunzătoare, pentru a combate afecțiunile aparatului respirator sau imunitatea scăzută din această perioadă. Totuși, dacă organismul dumneavoastră este afectat, nu uitați de Bronhoklir, siropul care aderă la mucoasa căilor respiratorii, protejând împotriva agresiunii factorilor iritanți. În plus, datorită formulei inovatoare, Bronhoklir poate fi administrat oricând și oriunde, pentru că este deja dozat.

Previous ArticleNext Article

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.