fbpx
Hedrin

Vara, păduchii n-au vacanță

Vara, păduchii n-au vacanță.

Vara, păduchii n-au vacanță. Valul de căldură ne-a oferit tipul de vreme glorioasă pe care o preferăm majoritatea. Însă chiar dacă cei mici sunt în vacanță, păduchii pot fi în continuare „la datorie.” Parcurile sau întrunirile între copii sunt mediul ideal pentru răspândirea păduchilor de cap. În vreme ce nu poți face nimic pentru a-i preveni, există modalități prin care aceștia pot fi tratați păduchii.

Infestarea cu păduchi – mai frecventă vara?

Frecvența păduchilor de cap crește întotdeauna în lunile mai calde. Iar ea se explică prin mai multe motive. În primul rând, păduchii preferă locurile calde și umede pentru a se cuibări și a se înmulți. În al doilea rând, copiii tind să se joace împreună mai mult pe vreme caldă. Astfel, există o șansă mai mare pentru păduchi să se transmită de la un scalp la altul. Păduchii sunt capabili să depună mai multe ouă și să se reproducă mai rapid în vremea caldă, astfel că infestările sunt mai frecvente în această perioadă a anului în comparație cu lunile de iarnă.

Cum scapi de păduchi?

Nu trebuie să vizitezi medicul de familie dacă tu sau copilul tău aveți păduchi. Păduchii de cap se pot trata și acasă, cu tratamentul potrivit. Vestea bună pentru părinți și copii este că există Hedrin.

În timp ce metodele tradiționale de combatere a păduchilor sau tăierea părului unui copil pot părea soluții pentru unii părinți, îți amintim că există Hedrin! Alege ajutorul profesional și reia ritmul obișnuit al familiei tale în doar 15 minute. Poți cumpăra Hedrin de la farmacie, în drumul tău spre casă sau spre serviciu.

 

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL HEDRIN

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.