fbpx
Blog, Virasoothe

Varicela – Ce este de făcut?

Varicela – ce este de făcut?Varicela poate strica armonia în familie oricând. Ameliorează-i simptomele cu ViraSoothe.

Varicela – ce este de făcut? Aceasta este o boală virală extrem de contagioasă. Chiar dacă stăm izolați în casă și pare imposibilă infectarea cu virusul varicelo-zosterian, acest lucru nu este exclus. Poți recunoaște varicela după principalul simptom, adică o erupție cutanată cu mâncărime. Pentru majoritatea persoanelor sănătoase, varicela este ușoară și nu există motive de îngrijorare. Varicela este mai severă la adulți și la oricine (de orice vârstă) cu imunitate afectată. Află mai multe despre ce implică varicela – simptome, metode de gestionare, prevenția cicatricilor – în rândurile următoare.

Ce simptome prezintă varicela?

Având în vedere că ne confruntăm cu o situație fără precedent, există o stare generală de neliniște. Orice episod de tuse, stare de rău, durere de cap înspăimântă. Este esențial să te informezi asupra simptomatologiei virusului COVID-19 și chiar dacă experimentezi vreun simptom, să-ți păstrezi calmul. Așa cum tusea poate avea diverse cauze, la fel și febra. Totuși, în cazul varicelei, erupția cutanată este cea care indică afecțiunea cu care te confrunți. Alte simptome sunt:

  • Febră
  • Disconfort general, lipsa de bunăstare / stare de rău
  • Erupții cutanate și mâncărime intensă – apare sub formă de blistere mici înconjurate de pete de piele inflamată. Blisterele se formează mai întâi pe corp și apoi pe cap și membre.
  • Reține că perioada de incubație (la infecție până la apariția erupției cutanate) este în jur de 14 până la 16 zile. Cu câteva zile înainte de apariția erupției cutanate, persoana poate să se simtă slăbită și să aibă dureri de cap.

Varicela – ce este de făcut? Tratament și metode de manageriere

Nu există tratament pentru varicelă, însă se pot ameliora simptomele și reduce riscul de complicații. Opțiunile de îmbunătățire a stării fizice și de spirit în perioada infestării cu varicelă includ:

  • Odihna la pat
  • Consumul constant de lichide (pentru a evita deshidratarea)
  • Evitarea citricelor sau alimentelor sărate
  • Purtarea mânușilor pentru a preveni zgârierea (indicate pentru bebeluși și copii mici)

Dacă tu sau un membru al familiei tale vă confruntați cu varicela, ia în considerare aceste recomandări. Starea indusă de varicelă poate fi una cu adevărat descurajantă, însă există soluții disponibile pentru a reda starea de bine. Cremele sau loțiunile special concepute pentru a ameliora senzația de mâncărime sau arsură a pielii pot deveni aliatul tău în timpul infestării cu varicelă. ViraSoothe este un gel răcoritor, cu acțiune rapidă în varicelă. Conține Osmo 4, o tehnologie unică patentată, dovedită clinic ca ameliorând simptomele pruriginoase ale varicelei prin răcorirea pielii și, implicit, reducerea mâncărimii. Protejând mediul pielii, permite vindecarea naturală a acesteia, ceea ce ajută și la reducerea apariției cicatricilor definitive. Așadar, pentru a nu exista tentația de scărpinare și, implicit, crește riscul de cicatrici, utilizează un produs cu efect de calmare direct pe blistere. Varicela nu este o afecțiune care să te îngrijoreze. Însă este important să apelezi la metode care să amelioreze simptomele sau să prevină cicatricile.

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.