fbpx
Blog, Virasoothe

Varicela in anotimpul rece

Iarna este anotimpul favorizat de cei mai mulți dintre noi. Și pe bună dreptate! Asociem iarna cu sărbătorile, momentele petrecute în familie, cadouri, mâncare, petreceri, vacanțe. Ultimul lucru pe care ni l-am dori iarna este…varicela. Anotimpul rece este contextul în care infestarea cu varicelă are o frecvență mai mare. Reține că oricine ajunge să facă varicelă la un moment dat în viață, mai ales dacă nu este vaccinat. În rândurile următoare poți afla mai multe despre disconforturile create de varicelă, precum și metode de ameliorare.

Cum afectează varicela organismul

  • Simptomele bolii sunt ușoare la copii, dar pot fi severe în cazul adulților. Se pune problema severității și complicațiilor în cazul femeilor gravide, nou-născuților, celor de peste 15 ani sau persoanelor cu un sistem imunitar slăbit.
  • Cea mai frecventă complicație infecțioasă a varicelei este suprainfecția bacteriană secundară a leziunilor cutanate. Aceasta poate fi provocată de zgârieturile din urma scărpinatului, care permit pătrunderea bacteriilor de la nivelul pielii sau a bacteriilor de sub unghie.
  • Febră, oboseală, stare generală de rău, dureri de cap, lipsa poftei de mâncare.
  • În funcție de tipul varicelei, apar la nivelul pielii umflături sau pete de culoare roșie, care, ulterior se transformă în vezicule cu lichid. Acestea sunt responsabile de senzația insuportabilă de mâncărime. Procesul presupus de varicelă evoluează la ruperea veziculelor, scurgerea lichidului conținut și transformarea lor în cruste. Este esențial să fie îngrijite cu o deosebită atenție, pentru a nu se solda cu cicatrici.

Ameliorează simptomele

Varicela este contagioasă chiar înainte cu o zi sau două de apariția primelor erupții, astfel că nu este întotdeauna ușor să identifici persoanele infectate. În cazul în care nu reușești să previi varicela, ViraSoothe te ajută să o suporți mai ușor. ViraSoothe este un gel răcoritor, cu acțiune rapidă în varicelă. Conține Osmo 4, o tehnologie unică patentată, dovedită clinic ca ameliorând simptomele pruriginoase ale varicelei prin răcorirea pielii și, implicit, reducerea mâncărimii. Protejând mediul pielii, permite vindecarea naturală a acesteia, ceea ce ajută la reducerea apariției cicatricilor definitive.

 

Previous ArticleNext Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.