Imunitate

Unul dintre domeniile de afaceri importante ale STADA este producția și vânzarea de medicamente ieftine, cunoscute în general ca medicamente generice. Această zonă include și specialități precum biosimilare.

Cetebe Imuno-Active

Complex optim de principii active (vitamina C, D si Zinc) pentru asigurarea unui suport complet al imunității. Soluție cu beneficii unice: aport continuu de vitamina C pe perioada întregii zile și absorbție de până la 98,6% datorită tehnolgiei unice: TIME PEARLS ™.

Cetebe Herbal

Soluție inovativă cu o doză mare de vitamina C și Zinc pentru susținerea sistemului imunitar, fiind îmbogățit cu un mix optim de 4 extracte de plante care sunt folosite în mod tradițional pentru susținerea sistemului respirator

Cetebe Express

Cetebe® Express cu doză mare de Vitamina C în comprimat masticabil cu gust plăcut de portocale, susține sistemul imunitar, protejează organismul de stresul oxidativ.

Cetebe Retard

Cetebe 500mg asigură suport imun complex prin eliberarea continuă a Vitaminei C de-a lungul zilei, fiind asimilată aproape integral (biodisponibilitate 98,6%) datorită tehnolgiei unice: TIME PEARLS ™.

Alege țara ta