Despre STADA

Misiunea noastră

Să avem grijă de sănătatea oamenilor precum un partener de încredere.

O lungă istorie, construită pe fundații solide și valori imuabile, a poziționat STADA ca producător de top în industria farmaceutică. De peste 125 de ani reprezentăm un partener de încredere pentru toți colaboratorii noștri. Produsele noastre contribuie la obținerea și menținerea unui stil de viață sănătos. Grija și seriozitatea pe care le folosim în realizarea produselor farmaceutice reprezintă o filosofie unitară. Angajații STADA beneficiază în fiecare zi de această filosofie. Astfel, reușim împreună să ne dezvoltăm.

Portofoliul STADA se concentrează pe trei piloni constând în: medicamente generice, produse farmaceutice de specialitate și produse care se eliberează fără prescripție medicală. La nivel mondial, STADA Arzneimittel AG își vinde produsele în aproximativ 120 de țări. În anul financiar 2021, STADA a realizat vânzări de grup de 3.249,5 milioane EURO și a raportat un profit fără dobânzi, impozite, depreciere și amortizare (EBITDA) de 776,5 milioane EURO. La 31 decembrie 2021, STADA avea 12.520 de angajați în întreaga lume.

0
Vânzări de grup (raportate în milioane de EURO)
0
EBITDA (raportate în milioane de EURO)
~ 0
Țări unde STADA își comercializează produsele
0
Angajați
PRODUSELE STADA

Vezi toată gama noastră de produse

Calitate STADA

Strategia noastră este construită pe o fundație formată din responsabilitatea față de consumator și calitatea produselor.

Despre STADA M&D România

STADA România are un portofoliu variat de produse, de la medicamente inovative, medicamente generice, medicamente fără prescripție medicală, suplimente alimentare și dispozitive medicale.

În România STADA urmează filosofia globală, fiind mereu orientată spre calitate și performanță, atât față de colaboratori, parteneri cât și față de consumatori dar și proprii angajați. Viziunea companiei în România este ghidată de valorile care stau la baza trustului de mai bine de 125 de ani.

STADA investește în România

STADA România construiește o fabrică în județul Cluj-Napoca. O investiție de aproximativ 48,3 milioane de euro. Fabrica STADA de la Turda va fi construită folosind tehnologie modernă, de ultimă generație, precum și o suită de facilități ce presupun un consum redus de energie, cum ar fi panourile solare fotovoltaice, sistemul termic solar și chiar acoperiș verde pentru echilibrarea fluctuațiilor de temperatură.

Termenul pentru demararea producției este planificat pentru luna octombrie 2024. Exploatarea facilității presupune formarea unei echipe de 375 de angajați cu o bogată experiență în industria farmaceutică, ce va valorifica moștenirea puternică a regiunii Cluj în acest domeniu.

Carieră la STADA România

Alătură-te nouă dacă vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică și orientată pe dezvoltarea personală a fiecărui angajat. Dacă rezonezi cu valorile noastre: integritate, antreprenoriat, agilitate și ”One STADA” cu siguranță vom găsi o cale comună.

Așteptăm aplicația ta și avem încredere că împărtășim aceleași obiective.
Alege țara ta