Cultura companiei

Grijă pentru Sănătatea Oamenilor

Ca toate poveștile de succes, povestea companiei STADA a început cu o idee formidabilă. În 1895, un grup de farmaciști s-au unit în jurul unui scop comun: Producția standardizată a produselor medicinale cu scopul asigurării asistenței medicale eficiente și accesibile pentru întreaga populație. Acesta a fost începutul dezvoltării impresionante a companiei STADA.

O lungă istorie, construită pe fundații solide și valori imuabile, a poziționat STADA ca pe un producător de top. De peste 125 de ani reprezentăm un partener de încredere pentru toți colaboratorii noștri. Produsele noastre contribuie la obținerea și menținerea unui stil de viață sănătos. Grija și seriozitatea pe care le folosim în realizarea produselor farmaceutice reprezintă o filosofie unitară. Angajații STADA beneficiază în fiecare zi de această filosofie. Astfel, reușim împreună să ne dezvoltăm.

Scopul Nostru: Să avem grijă de sănătatea oamenilor, ca un partener de încredere.

Valorile Noastre

Setul nostru de valori comune ne permite să ne atingem obiectivele ambițioase împreună și să extindem succesul STADA în viitor.

Integritate

Acțiunile noastre sunt ghidate de etică. Respectăm standardele de etică interne și externe ale companiei. Acțiunile noastre sunt conduse de transparentă in comunicare si respect.

Antreprenoriat

Pentru a realiza un viitor bazat pe creșterea valorii și performanță, fiecare dintre noi contribuie cu idei și acțiuni inovatoare.

Agilitate

Prin flexibilitate și decizii rapide, fiecare dintre noi influențează schimbarea, ca parte a drumului comun către dezvoltarea personală.

One STADA

Suntem uniți și fiecare reprezintă o parte dintr-un întreg. Construim împreună succesul STADA.

Alege țara ta