fbpx

Refenum Ice, realizat din ingrediente naturale!

Mentha x piperita este o plantă medicinală aromată erbacee, perenă, din familia Lamiaceae, cunoscută sub mai multe denumiri populare: izmă de grădină, izmă bună, izmă proastă, izmă de les, camfor, mentă, mintă, mintă de grădină, mintă de câmp, minta calului, mintă sălbatică, vaeșniță.

Percepţia durerii a fost semnificativ mai redusă cu analgezicul topic decât cu gheaţa. Aplicat pe tegumente, mentolul produce senzatie de racire, frig. Are ca efect reducerea aportului de sange in zona respectiva prevenind astfel tumefierea locala.

Eucaliptul (Eucalyptus) este un gen de plante din familia Myrtaceae, care se prezintă sub formă de arbori sau arbuști cu frunza verde tot timpul anului. Denumirea eucaliptului se datorează formei de potir a fructului care poartă semințele ascunse.

Folosit în medicina tradițională de sute de ani, are proprietăți antiseptice, bactericide si antivirale, antifungice, hemostatice si cicatrizante In patologia musculo-scheletală are efect analgezic și musculo-relaxant.

Dexpantenol este o substanta activa cu efect similar ca si acidul pantotenic. Forma alcoolica a vitaminei B5.

Este absorbit rapid de catre organism deoarece are o mare putere de penetrare a straturilor tegumentare. In cele din urma este biotransformat in acid pantotenic – componenta a coenzimei A.

Acest ingredient al Refenum Ice ajuta la dezvoltarea si regenerarea mucoaselor si tegumentelor.

Refenum Ice reprezinta solutia naturala pentru febra musculara

Adjuvant natural 100% destinat inflamatiilor asociate entorselor si durerilor musculare de diverse etiologii

Puteti afla mai multe informatii despre Refenum Ice vizitand site-ul dedicat acestuia. De asemnea, veti putea citi si toate articolele dedicate Refenum Ice.

Ultimele articole despre Refenum Ice