fbpx

Despre STADA M&D Romania

Stada Romania este parte integranta a grupului STADA Arzneimittel AG, una dintre principalele companii farmaceutice din Germania.

Stada are un portofoliu variat, oferind pacientilor atat medicamente inovative si generice, medicamente fara prescriere medicala, produse farmaceutice specializate (biosimilare), cat si produse CHC (Customer Health Care).

Stada Arzneimittel AG este prezenta in aproximativ 130 de tari, cu aproximativ 50 de reprezentante, 20 de fabrici si circa 10900 de angajati in intraga lume.

De peste 120 de ani Stada se ocupa de cel mai bun pret: sanatatea. Ingrijirea sanatatii si bunastarii oamenilor este in centrul filozofiei Stada.

Alles Gute – Toate Cele Bune! este mai mult decat o urare, ea formuleaza standardele pe care Stada si le impune in realizarea produselor de calitate si a misiunii pe care si-a asumat-o.

Produsele farmaceutice Stada in Romania

In Romania, Stada este prezenta prin reprezentanta locala, Stada M&D SRL. Produele famaceutice Stada sunt prezente in aproape toate farmaciile din tara, distributia companiei avand acoperire nationala.

Printre produsele farmaceutice regasim si suplimentele alimentare Stada, produse cu excelenta germana. Acestea acopera o gama foarte larga de incidente, oferind un puternic ajuvant sanatos si natural 100%. Dintre acestea mentionam Bronhoklir, singurul sirop de tuse la plic. Gata dozat si usor de administrat, produsul este excelent pentru orice situatie in care ne putem gasi. Fie la magazin, la scoala, la o sedinta sau intr-o vizita, Bronhoklir este siropul de tuse monodozat, ideal impotriva tusei. Hepathrombinum, adjuvant natural dedicat celor ce intampina probleme cu durerile de picioare, cei care simt picioarele grele sau pentru varice. Refenum Ice si uitam de ferba musculara, adjuvantul dedicat simptomelor cauzate de ferba musculara sau de traumatisme articulare.