fbpx

Refenum Ice, realizat din ingrediente naturale!

Mentha x piperita este o plantă medicinală aromată erbacee, perenă, din familia Lamiaceae, cunoscută sub mai multe denumiri populare: izmă de grădină, izmă bună, izmă proastă, izmă de les, camfor, mentă, mintă, mintă de grădină, mintă de câmp, minta calului, mintă sălbatică, vaeșniță.

Percepţia durerii a fost semnificativ mai redusă cu analgezicul topic decât cu gheaţă. Aplicat pe tegumente, mentolul produce senzație de răcire, frig. Are ca efect reducerea aportului de sânge în zona respectivă, prevenind astfel tumefierea locală.

Eucaliptul este un gen de plante din familia Myrtaceae, care se prezintă sub formă de arbori sau arbuști cu frunza verde tot timpul anului. Denumirea eucaliptului se datorează formei de potir a fructului care poartă semințele ascunse.

Folosit în medicina tradițională de sute de ani, are proprietăți antiseptice, bactericide si antivirale, antifungice, hemostatice și cicatrizante. În patologia musculo-scheletală are efect analgezic și musculo-relaxant.

Dexpantenol este o substanță activă cu efect similar ca al acidului pantotenic, forma alcoolică a vitaminei B5.

Este absorbit rapid de către organism, deoarece are o mare putere de penetrare a straturilor tegumentare. În cele din urmă, este biotransformat în acid pantotenic – componentă a coenzimei A.

Acest ingredient al Refenum Ice ajută la dezvoltarea și regenerarea mucoaselor și tegumentelor.

Refenum Ice reprezintă soluția naturală pentru febra musculară

Adjuvant natural 100% destinat inflamațiilor asociate entorselor și durerilor musculare de diverse etiologii

Puteți afla mai multe informații despre Refenum Ice vizitând site-ul dedicat acestuia. De asemnea, veți putea citi și toate articolele dedicate Refenum Ice.

Ultimele articole despre Refenum Ice